Teatre per Sant Martí amb “Es pronuncia Camí” i “Buonasera, signorina”

Divendres, a les 10 de la nit a la Sala Municipal, “La Mala Companyia” representarà l’obra “Es pronuncia camí”. Ja en vam parlar d’aquesta obra al juliol, quan es va estrenar a la Sala Beckett, perquè un dels actors és d’aquí Arenys de Munt: l’Alex Pujol.

Ara, aquesta representació inspirada en la Pesta d’Albert Camús arriba aquí al poble en motiu de la Festa Major. Hem pogut parlar amb Àlex Pujol

Això serà divendres però el teatre no s’atura. Dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 7 de la tarda s’estrena “Buonasera, Signorina” càrrec del grup de teatre del Centre. A Buonasera, signorina es barregen els canelons amb una cançó dels anys 50, el Trivial amb les misses a la Parròquia, i els psiquiatres amb el menjar xinès. I és que l’Emma, l’Aïda, el Nunzio i el Frank són quatre avis encantadors però imprevisibles. Només un exemple: voldrien casar el seu net Nick amb la Kaitlin, que, segons ells, és infermera d’animals. Alguns dels actors i el director de l’obra Josep Maria Lopez van passar aquesta setmana pels micròfons del Cafè del Matí i ens van explicar l’argument.

Les entrades, tant per l’obra “Es pronuncia camí” com per “Buonasera, signorina” les podeu adquirir al web municipal