Suport massiu de comerciants i serveis  a la vaga en rebuig a l’empresonament dels Jordis i els consellers.

Desde l’Associació de botiguers, la percepció és que pràcticament tots els petits comerços s’han adherit a la vaga. En canvi, lamenten que els grans supermercats hagin obert.

Pel que fa a l’Escola Sobirans, la seva cap d’estudis, Susanna Sánchez ha explicat a l’Informatiu que hi ha assisit la meitat del claustre i que els pocs nens que hi han anat, han realitzat activitats no curriculars.

A l’Institut Domènec Perramon hi han assistit 14 alumnes de 1r d’ESO, 8 alumnes de 2n, 18 alumnes de 3r, 14 alumnes de 4t  i de batxillerat hi ha assistit 1 alumne. Pel que fa als professors, hi han assistit 29 d’un total de 44. El director del centre, Joan Duran ha explicat que están complint amb els serveis mínims i que els alumnes han realitzat activitats de consolidació.

I a l’Escola Sant Martí, 33 dels 34 professors han secundat la vaga. Pel que fa als alumnes, s’hi han presentat 25: 9 d’educació infantil i 16 de primària. El director de l’escola, Lluis Llobet ha explicat que, com marca la normativa, han realitzat els serveis mínims.

Per altra banda, el taller d’elaboració del “Relleno” d’Arenys de Munt previst per avui, finalment es farà demà amb motiu de la vaga convocada. Per tant el taller es farà demà dijous a les 9 del vespre, al Mercat Municipal i a càrrec de Sònia Montilla. És un taller obert a tothom, però sobretot a la gent jove per no perdre aquesta tradició del poble. L’acte està organitzat pel l’Associació de la Part Alta de la riera.