SSMM els Reis Mags d’Orient estan a punt d’arribar i Arenys de Munt ja ho té tot preparat

Ses Majestats els Reis d’Orient estan de camí, de fet ja fa un temps que van emprendre el seu viatge cap a Arenys de Munt per, un any més, visitar la nostre població i omplir d’alegria als més petits i també als no tant petits.

L’arribada de SSMM serà, evidentment, el dia 5  de gener però aquest dissabte tindrem la oportunitat de rebre la visita del Patge Reial, que serà l’encarregat de recollir les cartes i traslladar-li’ls als Reis Mags. Arribarà a Arenys de Munt sobre les 11 del matí i després de passejar pel poble s’instal·larà a la Plaça de l’Església per recollir les cartes.

I dijous vinent, dia 5, Ses Majestats arribaran a Arenys de Munt per fer la Cavalcada de Reis, que enguany recuperarà l’absoluta normalitat. Començarà a les 18h i sortiran des de l’Escola Sobirans i baixaran tota la riera fins arribar a la Plaça de l’Església on es farà la tradicional entrega de la clau màgica.

N’hem parlat de tot plegat amb Lluis Armisen Torras, de la colla de carrossaires del Centre.

I els que tampoc fallaran a la cita per rebre a SSMM seran els motards del Moto Club Arenys de Munt que, com no podia ser d’una altra manera, celebraran la seva trobada motorista per acompanyar als Reis durant la cavalcada. Es trobaran a les 16h al Polígon Torrent d’en Terra (davant del Ziam) i és imprescindible inscriure’s abans del dia 3 a través del correu elèctrònic motoclubarenysdemunt@gmail.com. Per participar-hi és obligatori tenir tota la documentació de la moto en regla.

Més detalls a l’entrevista amb Joan Colomer Archelós.

I ens falta parlar d’un element imprescindible en la celebració del dia de Reis: el tortell. Ahir vam anar a fer un directe a l’Obrador per conèixer com estan sent aquests dies previs i el volum de feina. Yolanda Moré, propietària va explicar que des de l’Obrador no ofereixen cap novetat sinó que són els clients els que tenen total llibertat a l’hora de demanar el tortell. Evidentment, no hi falten els clàssics de massapà i els farcits de nata, crema o trufa.