Sortida a Banyoles per participar a l’acte “Sardana per la llibertat”

Avui hi ha la trobada dels dilluns que organitza l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt per continuar demanat la llibertat dels Jordis i dels politics que són a presó. La trobada és a les 9 del vespre a la Plaça de l’Església.

En aquest mateix sentit el Centre Moral a través de l’Agrupació sardanista, organitzen una sortida a Banyoles per participar a l’acte “Sardana per la llibertat” que tindrà lloc el 30 de juny.

Maria Canaleta de l’agrupació, explica que l’objectiu d’aquest acte és donar suport als presos, i per això es convida a anar de groc.

Està previst que 6 mil persones participin a aquesta ballada inclosa dins de l’Aplec de Banyoles.

Si voleu participar el preu pels socis del centre és de 18 euros i no socis 20 euros. Hi haurà sopar opcional: botifarrada popular per 5 euros.

Les inscripcions es poden fer fins al 25 de juny a la secretaria del centre. Es demana als participants que portin una ràdio per poder escoltar les dues sardanes que es ballaran.

Seran «Vent d’octubre», composada per a l’ocasió per Paco Viciana amb lletra de Josep Navarro Santaeulàlia, i «Somni» de Manel Saderra.