Sols un propietari ha sol·licitat la subvenció per posar el seu habitatge a lloguer social i 4 famílies amb escassos recursos econòmics rebran l’ajuda per al pagament del lloguer

Sols un propietari d’Arenys de Munt ha sol·licitat la subvenció per posar el seu habitatge a lloguer per sota del preu de mercat.

Aquesta nova línia de subvencions es va crear amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’accés a l’habitatge, i les podien sol·licitar les persones propietàries d’un habitatge desocupat a Arenys de Munt que decidissin posar-lo a lloguer social.

D’altra banda, 4 famílies amb escassos recursos econòmics rebran l’ajuda per al pagament del lloguer. El regidor de Promoció econòmica, Josep Sánchez, ho detalla.

Com que hi ha hagut poques sol·licituds,  amb gairebé total seguretat el propietari de l’habitatge rebrà entre 1.000 i 2.000 euros i les famílies rebran un import, com a mínim, de 1.200 euros.

De la mateixa manera que amb la subvenció a les urbanitzacions del poble, aquestes es començaran a pagar un cop estigui finalitzada tota la tramitació.