S’obre el període de sol•licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2023

Del 12 al 31 d’octubre s’obre el període de sol·licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2023, finançat per la Diputació de Barcelona. A la convocatòria es preveu la contractació de quatre persones joves d’entre 18 i 25 anys.

El contracte laboral tindrà una durada de sis mesos a jornada sencera com a peó/ona de brigada i les funcions bàsiques a desenvolupar seran realitzar treballs bàsics de manteniment i conservació d’instal·lacions, edificis i recintes del municipi, i en general donar suport a la resta de personal de la brigada de serveis i de neteja.

Aquest projecte pretén promocionar la inserció i la capacitació laboral de les persones joves d’entre 18 i 25 anys.

Es podran presentar les sol·licituds a l’OAV (Oficina d’Atenció a la Vila) de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia, i els dijous també de 2/4 de 5 a 7 de la tarda. També es poden presentar les sol·licituds a través de la seu electrònica del web municipal o a les oficines de Correus.

A l’hora de presentar la sol·licitud de la convocatòria cal adjuntar el model d’instància i la declaració jurada omplerta juntament amb tota la documentació que es detalla a les bases.

N’hem parlat amb el regidor de Joventut, Àngel Castillo Vallcorba.