Si no hi ha res de nou, demà es traslladaran els avis sense Covid-19 a un hotel de Caldetes

Si tot segueix el previst i després de treballar la proposta amb els Departaments d’Afers Socials i Sanitat, demà es procedirà al trasllat dels residents de la Residència Verge del Remei que hagin donat negatiu a la prova del Coronavirus. Ahir us avançàvem que des de l’Ajuntament d’Arenys de Munt s’havia sol·licitat aquest trasllat al Departament de Sanitat i avui hem sabut que si no hi ha cap contratemps d’última hora demà es traslladarà als residents negatius en Coronavirus. Segons publiquen avui alguns mitjans digitals com La Vanguardia, el cost del trasllat, estada i manutenció a l’hotel l’assumira el futbolista Cesc Fàbregas, que actualment hi té ingressada la seva besàvia. Aquest extrem, però, no ha pogut ser confirmat ni descartat per Ràdio Arenys de Munt. El que si ha dir l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, és que s’allotjaran a l’Hotel Dynamic de Caldes.

L’Alcalde ha volgut afegir que d’aquesta manera es facilitarà la feina al personal de la residència i augmentarà la qualitat del servei d’atenció als residents que es mantinguin a la residència.

D’altra banda, l’Alcalde ha avançat que properament es realitzarà una desinfecció de l’edifici. Aquesta actuació serà complementaria a les tasques de neteja que ja es fan cada dia.