S’han presentat 77 treballs al concurs de relats que ha organitzat Donaviva dels quals 70 són microrelats i 7 són relats

Laura Masdeu, de Donaviva explica que durant aquesta setmana el jurat acabarà de valorar els treballs i si tot va bé, demà es seleccionaran els finalistes i es farà la maquetació del llibre amb els textos dels finalistes.

Diumenge, a les 11 del matí a la sala d’exposicions, Dia Internacional contra la violència de gènere, es farà el lliurament de premis.

En el mateix acte del lliurament de premis, Toni Cantallops i Gemma Sangerman recitaran diferents poemes escrits per dones.

I també dins dels actes a actes per commemorar el 25 de novembre, Donaviva  organitza per dissabte un esmorzar amb la Sunny, la dietista de l’associació. Serà dissabte a les 10 del matí al Rebost de l’Avia. Es farà una xerrada d’alimentació i s’aconsellarà que li convé a cadascú segons les seves característiques.

Seguidament es penjarà la pancarta en contra de la violència masclista al balcó de l’Ajuntament i es farà la lectura del manifest i a continuació un pica-pica

També el grup de teatre del Centre amb Donaviva, portarà a terme l’obra de teatre “Qualsevol dia” contra la violència de gènere. Es farà dissabte a 2/4 de 10 del vespre i diumenge a 2/4 de 7 de la tarda. Està basada en l’obra de Martin Quintero, qui vindrà a les dues representacions, i estarà dirigida per Joan Llavador. Ell mateix explica que l’obra tracta d’un home que pressiona a la seva dona per a que deixi la seva feina i es quedi embaraçada.

Diumenge, en acabar l’obra s’obrirà un fòrum per a que tots els assistents puguin parlar del tema.