S’ha publicat l’aprovació definitiva de la modificació d’usos del Pla General que permet l’ús religiós al polígon industrial

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicar l’edicte pel qual s’aprova definitivament la modificació puntual del Pla General d’Arenys de Munt, que possibilita l’establiment de càmpings, l’ús lúdic-esportiu del sòl no urbà i permet l’ús religiós al polígon industrial.

Aquesta qüestió ha estat tractada en diverses ocasions en el Ple municipal i aprovada per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona.

L’alcalde Joan Rabasseda explica que amb aquesta publicació al DOGC es tanca un llarga però important tramitació que permetrà posar en marxa diferents projectes.

L’any 2016, arran la sentència del Tribunal Superior de Justícia sobre la llicència d’activitat de la mesquita d’Arenys de Munt, es van iniciar els canvis en el planejament urbanístic per incloure l’ús religiós a la zona industrial.

I la possibilitat de fer càmpings i d’altres activitats d’esbarjo en sòl no urbà també estava molt restringida en el planejament urbanístic vigent, i aquesta millora recentment publicada al DOGC se suma a l’aprovació de l’ordenança reguladora de la construcció de piscines.