S’ha començat una important campanya de pintura de passos de vianants i properament s’arreglarà el rellotge de l’església

Les senyals de vianants seran molt més visibles i en blanc sobre un fons vermell. Tot i que la Brigada Municipal va començar aquesta tasca pintant el pas de vianants del carrer de Rasa, degut al volum de feina, l’Ajuntament ha considerat necessari contractar una empresa especialitzada.

Durant un mes, està previst que es pintin entre 50 i 60 passos de vianants de tot el poble. La pintura que s’utilitzarà és antilliscant i del tipus de dos components, i té una garantia de tres anys.

 

Es preveu que al gener del 2018 es faci una segona campanya per acabar de pintar els passos de vianants i altres senyals horitzontals restants.

D’altra banda el rellotge del campanar de l’església no funciona des que l’Assemblea Nacional Catalana va posar el gran llaç de color groc. El regidor d’obres i serveis, Àngel Castillo ha explicat que no és un problema greu, i que el rellotger ja està avisat.

Recordem que l’ANC d’Arenys de Munt va col·locar aquest llaç en senyal de protesta per l’empresonament dels consellers i dels Jordis.