Setmana dolenta pels primers equips arenyencs. L’hoquei va empatar i la resta van perdre

En hoquei, l’equip dirigit per Raul Castillo va empatar a la pista de l’Alpicat per 2-2 després d’igualar la diferencia de dos gols. Amb aquest resultat l’Arenys de Munt es col·loca tercer a la taula amb 20 punts empatat amb el segon i el quart classificat. Així ho valorava Raul Castillo.

En futbol, l’equip entrenat per Cristian Pajuelo va caure en el seu desplaçament en el camp del Premià per 1-0 en el partit corresponent a la 15ª jornada de la quarta catalana. Després de l’ensopegada, l’Arenys de Munt cau fins la 6ª posició amb 30 punts però a només 3 punts del líder, el Mataró Atlètic.

En futbol sala masculí, l’Arenys de Munt va perdre a la seva visita a la pista del Caldes en la 14ª jornada de la tercera divisió nacional amb el resultat de 4 gols a 3. Tot i la derrota l’equip de Tati Torres es mantè a la 3ª posición amb 26 punts.

I per últim, en futbol sala femení, l’equip dirigit per Xavi Tarrés continua en la seva mala dinámica després de caure a la pista del Badalona Futsal Iris per 2 gols a 0. Amb aquesta derrota l’Arenys de Munt continua a la part baixa de la taula.