Serveis mínims davant la vaga general convocada per demà “Sense drets no hi ha llibertat”

Demà hi ha vaga general convocada pel la Intersindical- CSC per demanar millores laborals pels treballadors. La Intersindical denuncia l’empobriment general i l’ofensiva generalitzada de la dreta més reaccionària.

Amb motiu d’aquesta vaga, l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha anunciat que faran serveis mínims com també l’empresa municipal Gusam i Ràdio Arenys de Munt.

D’altra banda, el Consell del Poble que s’havia de fer demà es farà el proper dijous dia 28. El consell es celebrarà a les 7 de la tarda a la Sala Municipal.

I el Sindicat de l’Ensenyament de Catalunya i Unió Sindical de Treballadors de l’Ensenyament de Catalunya també s’hi ha afegit ja que alerten de la judicialització de la docència i asseguren que hi ha “motius de sobre” per l’aturada general.

Per aquest motiu, les tres escoles d’Arenys de Munt es sumaran a la vaga tot i que es compliran els serveis mínims.

I pel que fa l’Escola Sobirans, la seva directora Estela Pujol, no ha pogut avançar el nombre de professors que faran vaga però en tot cas, assegura que es compliran els serveis mínims.

Per la seva part, el director de l’Escola Sant Martí, Lluis Llovet avança que pràcticament tot el professorat es sumarà a la vaga, i demana el recolzament dels pares dels alumnes. També confirma que oferiran els serveis mínims obligatoris.

I des de l’Institut Domènec Perramon expliquen que fins demà no sabran les afectacions que patiran però sí confirmen que oferiran els serveis mínims obligatoris.