Sergi Pérez és el nou president del Centre d’esports d’hoquei Patins d’Arenys de Munt

Sergi Pérez substitueix a Xavi Vila que ha deixat el càrrec per motius de feina.

Sergi Pérez ocupava fins ara la vicepresidència del club i Xavi Vila tot i plegar continuarà col·laborant amb l’entitat. L’objectiu del nou president és treballar durant 1 o 2 anys com a màxim i deixar pas a noves persones del club.

Ahir vam explicar que Patrick Shaw es troba jugant amb la selecció anglesa el Campionat d’Europa Sub-17 i Aleix Domènech, Arnau Anglas i Àlex Joseph, disputaran el Campionat d’Europa Sub-20 amb la selecció espanyola. Per el nou president del club és un orgull tenir a 4 jugadors a la selecció.

I avui a l’informatiu hem parlat amb dos dels jugadors que disputaran el Sub-20. Arnau Anglas ha explicat que porten tot el mes d’agost entrenant al CAR de Sant Cugat i segons l’entrenador ja estan preparats per fer un bon paper i poder guanyar.

Arnau Anglas és el primer cop que disputa aquesta categoria i per ell és tot un somni.

En canvi per l’Aleix Domènech aquest és el seu segon campionat i aquest any tenen moltes ganes de guanyar tot i ser la selecció més jove que participa.

Són 6 les seleccions que jugaran l’Europeu i per l’Aleix la selecció de Portugal és a la que més ganes tenen de guanyar ja que en altres ocasions sempre s’han quedat a la final i han perdut contra ells.

El campionat tindrà lloc del 17 al 22 de setembre a la localitat de Viana do Castelho, a Portugal.