Segona victòria en dos partits per l’hoquei, el resultat destacat de la crònica esportiva d’aquest cap de setmana

Comencem destacant la victòria del Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex que es van endur els tres punts de la seva visita al Vendrell després de superar-los per 3 gols a 6. Amb aquesta victòria l’Arenys de Munt es col·loca líder de la competició. Escoltem la valoració del tècnic, Enric Daumal.

Canviem de disciplina i ens centrem en el futbol sala. L’Arenys de Munt rebia al Sant Joan de Vilassar en la 4a jornada de lliga i es va endur els tres punts. Primera victòria a casa pels de Gerard Artigas, una victòria treballada i patida que va finalitzar amb un 2 a 1. Aquesta és la crònica de l’entrenador.

Seguim amb el futbol sala però repassem ara al femení. L’Arenys de Munt es va desplaçar a la pista de l’Olímpic Floresta on van firmar les taules. 1 a 1 al marcador després d’un disputat partit. Les de Joan Jové hauran d’esperar per sumar la primera victòria de la temporada.

I els que sí que van guanyar van ser el primer equip de futbol. Els de Cristian Pajuelo van superar a l’Esmeralda per 2 a 3 i es situa 2n a la classificació, a 1 punt del líder.

I per últim hem de lamentar la derrota del bàsquet, que va caure a la pista del Santa Perpètua per un ajustat 66 a 63. Els de Xavi Morago segueixen immersos en una mala dinàmica que hauran d’intentar trencar en la propera jornada.