Sanitat tanca els locals d’oci nocturn i restringeix els horaris de les terrasses

El Ministeri de Sanitat del govern central va decretar divendres una sèrie de mesures amb l’objectiu de frenar els nous rebrots que s’estan produint al territori espanyol. El col·lectiu més afectat és la restauració.

Concretament Sanitat ha decretat el tancament de les discoteques i els bars de copes i ha restringit els horaris de bars, restaurants i terrasses. Aquests establiments hauran de tancar com a màxim a la 1 de la nit. El regidor de Seguretat, Àngel Castillo recomana que als bars que no acceptin nous clients a partir de les 12 del vespre.

Sanitat també va decretar la prohibició de fumar a la via pública en cas que no es pugui respectar la distància de seguretat. Aquesta mesura està a l’espera de ser aprovada per la Generalitat de Catalunya.

Àngel Castillo afegeix que és important mantenir la distància de seguretat entre taules als bars i restaurants, i que els clients, un cop hagin consumit, es posin la mascareta.

Per tal que totes aquestes mesures es compleixin, Castillo avança que es reforçaran els controls policials.

I per últim, a hores d’ara, cap establiment d’Arenys de Munt s’ha vist obligat a tancar per positiu de Coronavirus en el personal.