Salvador Farrerons és el nou president de El Centre i va parlar a la ràdio com es faran les activitats de Nadal que organitzen

L’Assemblea General ordinària de socis es va poder finalment realitzar complint els protocols de seguretat covid 19. Així a més de Salvador Farrerons, com a president, també la formen Jaume Bosch com a vicepresident, Montserrat Carreras secretària i Toni Jané tresorer. Salvador Farrerons, en va parlar al programa El Centre és Viu de la ràdio, de la nova junta.

Salvador Farrerons sempre ha participat de les activitats del centre i també ha estat col·laborant amb la junta en aquest darrer any i mig, i ara com a president treballarà per continuar mantenint les activitats, tot i la situació actual.

Sobre les properes activitats de Nadal que organitza el centre, va explicar que el pessebre monumental no es podrà fer a l’exterior i es mirarà de fer a l’interior de l’Església. Pel que fa a la cavalcada, no es podran llençar caramels i els Reis Mags no es podran aturar a plaça per recollir les cartes dels nens, tot i que es posaran bústies reials.

I sobre els Pastorets, aquests es faran però també seran molt diferents ja que d’entrada hi haurà aforament limitat. Salvador Farrerons també va explicar que com a novetat volen posar en marxa la junta jove.

A més d’escollir nova junta, es va presentar la memòria d’activitats i econòmica del 2019 i es va explicar com ha afectat la pandèmia a l’activitat de l’entitat.