Reunió sobre l’ús esportiu de la zona propera a la bassa de laminació

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda i el regidor d’espai públic, Àngel Castillo, s’han reunit amb el gerent de l’Agència Catalana de l’Aigua, Lluís Ridao, per parlar sobre l’ús esportiu que es vol fer a la zona propera a la bassa de laminació.

En els últims cinc anys, amb diferents intensitats de pluges, s’ha comprovat que la bassa de laminació mai ha arribat al segon nivell d’inundació, de manera que sempre queden dues terceres parts de l’espai lliures d’aigua.

En aquesta zona propera a la piscina municipal és on des de la Regidoria d’Espai Públic s’està impulsant la instal•lació d’una zona d’esbarjo que comptarà amb un bike park.
La intenció és també fer un skate park, tal com es va triar en el procés participatiu del pressupost d’aquest any, i, si és possible, també una pista de bàsquet de 3×3.

A la mateixa reunió també han tractat altres qüestions, com el desplaçament del pal elèctric situat a la pista annexa del Pavelló del Torrent d’en Terra, que ara per ara no permet tancar la pista. A la reunió també es va parlar sobre les xarxes de sanejament a les urbanitzacions i sobre les depuradores.