Reunió per parlar sobre la xarxa elèctrica a Arenys de Munt

La companyia elèctrica Endesa té 4.916 clients a Arenys de Munt i en el conjunt del terme municipal disposa de 68 estacions transformadores.

Però tot i així sovint es produeixen talls de corrent, alguns d’ells importants com el del mes de gener del 2017 a la part alta d’Arenys de Munt.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda i el regidor d’Espai Públic, Àngel Castillo i tècnics municipalss’han reunit amb els responsables d’Endesa a la zona, Lluís Ferrer i Eduard Roger per tal de fer el seguiment de les actuacions que han de repercutir en la qualitat del subministrament elèctric a Arenys de Munt.

Segons els responsables d’Endesa, el subministrament elèctric a Arenys de Munt ara compleix la ràtio d’indicadors de qualitat i, des del 2015, han invertit 555.590 € en millores a la xarxa i subestacions que repercuteixen favorablement en el servei a la vila.

A la reunió també es van acordar i prioritzar actuacions relacionades amb els canvis a la xarxa elèctrica a l’obra d’urbanització superficial de la Riera, amb el suport del cablejat elèctric del pavelló de Torrent d’en Terra i amb l’escomesa per al subministrament elèctric a la nau de la brigada municipal.

La policia local va formalitzar a Endesa 21 comunicacions d’incidències durant l’any 2017 i, amb la nova relació entre l’administració local i la companyia elèctrica, l’objectiu és comprovar que efectivament hi ha una reducció d’avaries en els propers mesos.