Reunió amb els veins per parlar de les obres de la riera

Les obres d’urbanització del tram central de la Riera finalment començaran aquest mes i no pas a l’octubre com s’havia mantingut fins ara. La data exacte d’inici dels treballs es coneixerà avui en una reunió que el Govern ha planificat amb els veïns.

En aquesta trobada, que es farà a les set el vespre a la Sala Municipal, s’hi explicarà la previsió d’inici de les tasques, els talls de carrers, l’ordre de l’actuació, i es resoldran els dubtes que hi pugui haver.

El govern municipal, els tècnics i el representant de l´empresa adjudicatària de les obres, Constructora Calaf, proporcionaran la informació i aclariran els dubtes que es puguin plantejar. En aquesta reunió també es recolliran aportacions dels assistents, per si cal adaptar les propostes que es faran des del punt de vista tècnic.

Deu minuts abans de les 7 es projectarà el vídeo que ha fet Amuntv, sobre les obres de la riera. La informació que el govern municipal ofereix sobre les obres de la Riera també es podrà consultar a la web i a una edició especial de la revista l’Ajuntament Informa.