Retorn de la competició després de l’aturada per Setmana Santa. Tenen compromisos domèstics tots els principals equips d’Arenys de Munt

Un nou cap de setmana per endavant que comencem a detallar amb l’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex rep al Girona en la penúltima jornada de la Parlem OK Lliga. Els d’Enric Daumal Saurí estan davant del partit més important de la temporada. Els arenyencs necessiten la victòria per assegurar-se el passaport al Play-out. Per la seva part, el Girona no s’hi juga res més enllà de sumar tres punts més perquè els gironins tenen assegurada la plaça al Play-out. Així espera el partit el tècnic arenyenc.

Passem al futbol sala. Parlem primer del masculí. El conjunt dirigit per Gerard Artigas Torrent visita la pista del Montcada en la 24a jornada de lliga. Una victòria certificaria virtualment la salvació pels arenyencs. Al davant es trobaran, precisament, l’equip que marca el descens. Escoltem a l’entrenador arenyenc.

I per altra banda hem de parlar del femení. Primerament hem de comentar que finalitza l’aventura del conjunt dirigit per Joan Jové Peralta a la Copa Catalunya després de caure per 1 a 4 davant al Ripollet en els vuitens de final.

Per sort, les arenyenques tindran la oportunitat de rescabalar-se aquest cap de setmana en una nova jornada de la 1a divisió. L’Arenys de Munt rep al Riudellots, 11è classificat. Escoltem la prèvia de l’entrenador.

I pel que fa al futbol, el Sénior es desplaçarà fins la població veïna per disputar el derbi contra l’Arenys de Munt.

Per la seva part, els veterans rebran al Molinos. Els de Raul Serrano Garcia busquen tres nous punts que els consolidin a la segona posició. L’escoltem.