Resultats esportius del cap de setmana

Comencem la crònica del cap de setmana destacant la victòria de l’hoquei a la pista del Rochapea per 1 gol a 7. Gràcies a aquesta victòria, el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex es col·loca com a líder virtual de la competició amb 19 punts i un partit menys. El tècnic, Enric Daumal destaca la importància de la victòria.

Passem al futbol sala, parlem del masculí i ho fem amb males notícies perquè els de Gerard Artigas van caure davant d’un rival directe en la lluita per sortir de les posicions de descens. L’Arenys de Munt es va veure superat pel Prosperitat per 3 gols a 5. Així doncs, l’Arenys de Munt cau fins la 13a posició. Escoltem la valoració del tècnic.

Seguim amb el futbol sala, ara ens centrem amb el femení que no va poder passar de l’empat a 2 en la seva visita a la pista del Caldes. Bon resultat, tenint en compte la igualtat entre els dos conjunts. Les de Joan Jové es queden 4es a la taula amb 19 punts.

Canviem d’esport, passem amb al futbol. L’Arenys de Munt jugava al camp del Pla d’en Boet la 15a jornada de la 4a catalana. Victòria de mèrit pels de Cristian Pajuelo contra l’immediat perseguidor i que gràcies a la victòria aconsegueixen desenganxar. D’aquesta manera, els arenyencs escalen fins la 4a posició, a 7 punts del líder de la competició.