Repàs als precs i preguntes que es van presentar al darrer ple municipal

En aquest ple sols el PSC va fer precs i preguntes. La primera pregunta de la regidora Àngels Castillo, va ser sobre el cost de la Festa Major.

Com a resposta la regidora de festes, Tònia Vila, va explicar que sempre tracten de fer activitats lluïdes i per tots els públics. Pel que fa als números, Tònia Vila va explicar que la Regidoria de festes va gastar 30.000 euros i altres regidories hi van participar amb 10.000 més.

Segons Tònia Vila, la nit jove va costar 10.500 euros, l’Orquestra Meravella 7.600, el Correfoc 1.700, i l’espectacle infantil 2.500.

A la pregunta sobre l’aplicació “Repara” on els vilatans podien enviar queixes relacionades amb la via pública, el regidor de noves tecnologies, Josep Sánchez, es va mostrar sorprès que Àngels Castillo que era a govern li preguntés quan coneix perfectament l’aplicació Munni, que compta amb aquest servei.

Àngels Castillo també va presentar un prec perquè es faci públic un cronograma de la segona fase de la urbanització de la riera. L’alcalde va respondre que ja hi és al web municipal i que a través de la revista L’ajuntament Informa, també es va explicant.

A la pregunta sobre el compromís que el consell del poble pugui debatre l’esborrany de pressupost abans de portar-ho a ple, el regidor Sánchez va dir que no s’ha convocat de moment cap consell per la situació que viu Catalunya, però que tampoc ha rebut cap proposta dels membres del consell.

I a la pregunta sobre la contractació de 4 joves del programa de garantia juvenil, de nou el regidor Josep Sánchez va respondre dient que finalment sols han subvencionat 1 jove, i que la oferta es va publicar al SOC i al Xaloc.

Com sempre, recordem que teniu el ple sencer al web de la ràdio.