Repàs als partits que disputaran els principals equips d’Arenys de Munt aquest cap de setmana

Comencem la darrera prèvia de l’any parlant d’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa diumenge la 9a jornada de l’OK Lliga plata. Ho farà a casa rebent la visita del Jolaseta amb l’objectiu de guanyar i acabar el 2021 de la millor manera possible. Escoltem al tècnic, Enric Daumal.

Dit això passem al futbol sala, primer ens centrem en el masculí que juga davant del Montcada en la 11a jornada de la 3a divisió. Els de Gerard Artigas rebran al penúltim classificat. Per tant, bona oportunitat per tornar al camí de la victòria. Aquesta és la prèvia del tècnic.

I seguim amb el futbol sala, ara parlem de l’equip femení que disputa la 9a jornada de la 1a divisió a la pista del Cardadeu. Les de Joan Jové arriben amb la moral pels núvols després de superar al líder en l’anterior jornada.

Moment ara de repassar el futbol. El primer equip juga a casa davant el Juvesport, el cuer, en la 12a jornada de la 4a catalana. Un partit que està en dubte de poder-se disputar per un positiu en el conjunt arenyenc.

I per últim hem de repassar el bàsquet. Els de Xavi Morago juguen l’11a jornada de lliga davant el CB Llinàs, a fora. S’enfronten al 9è classificat mentre que l’Amunt Basquet és penúltim.