Regidors d’Esquerra i del PDeCAT participen a la trobada a la presó de Lledoners

La Federació Comarcal d’Esquerra Republicana al Maresme va organitzar onze autocars que van sortir de diversos punts de la comarca per desplaçar prop de 600 persones cap a la presó de Lledoners.

La mobilització, que va comptar amb la participació de membres d’Esquerra d’Arenys de Munt i també del PDeCAT, va ser per denunciar l’any d’empresonament del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i de l’exconseller Quim Forn.

 El president d’Esquerra d’Arenys de Munt, Ramon Pujol, explica que va ser un acte molt emotiu, sobretot en el moment que van poder escoltar a Oriol Junqueras, que va saludar a tothom.

Aquest acte serveix per continuar demanant la llibertat dels politics catalans que són a presó i dels Jordis. Ramon Pujol qualifica d’injustes les peticions de presó que demanen Fiscalia i l’advocacia de l’Estat.

El regidor i cap de llista del PDeCAT, Lluis Campasol, que també hi va assistir, ha explicat que va ser molt emotiu saludar als empresonats i sentir com responien des de les seves cel·les.

Un acte que va comptar amb la participació de 15 mil persones.

I avui com cada dilluns, l’ANC d’Arenys de Munt continua realitzant les trobades dels dilluns per demanar la llibertat dels politics catalans que són a presó i dels Jordis. L’acte és a les 9 del vespre a la Plaça de l’església.