Reforç de la recollida de paper i cartró el dia de Reis i retirada de contenidors de vidre la Nit de Naps i Cols per evitar actes vandàlics

El divendres 6 de gener, dia de Reis, hi haurà una recollida extra de reforç de paper i cartró en el servei de recollida porta a porta, junt amb la recollida d’orgànica. L’horari per treure el paper i el cartró plegat en capses de cartró, bosses de paper o farcells aquest dia és de 20 a 22 h.

A més a més, l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha anunciat que amb motiu de la Nit de Naps, que se celebra la nit del 5 al 6 de gener, es buidaran i retiraran els contenidors de vidre del municipi a primera hora del matí del dijous 5 de gener per evitar actes vandàlics habituals, com tombar-los i deixar el carrer ple de vidres, amb el risc que suposa per a les persones i els vehicles que circulen.

El dissabte 7 de gener es tornaran a posar al seu lloc. Entre el 5 i el 7 de gener, qui vulgui llençar vidres ho haurà de fer a l’àrea d’emergència del rial Bellsolell.

N’hem parlat de tot plegat amb el regidor de Medi Ambient, Jordi Maimí Girbal.

D’altra banda, demà l’empresa encarregada de la gestió del porta a porta recollirà les bosses d’escombraries que s’hagin pogut acumular durant les festes nadalenques.