Recomanacions per Sant Jordi, de la Biblioteca Antònia Torrent i Martori

Estem a escassos dies de celebrar la Diada de Sant Jordi 2023. Per tant, es un bon moment per conèixer algunes recomanacions literàries per regalar de cara aquest diumenge.Això és el que va venir a fer ahir a la ràdio la directora de la Biblioteca Antònia Torrent i Martori, Francina Navarro. El Cafè del Matí va dedicar un espai per parlar de propostes literàries per aquest Sant Jordi. Pel que fa a llibres pensats més pels adults, Francina Navarro posa sobre la taula “Les nostres mares” de Gemma Ruiz.

Pel que fa a llibres de petit format, “de butxaca”, Francina Navarro ens recomana “Petits Plaers”, una selecció de novel·les breus dels grans autors de la literatura universal dirigida a lectors amb poc temps.

Més formats. Per exemple, referent als còmics. En aquest cas a còmics per adults, Navarro destaca “Ronson”, una novel·la gràfica de César Sebastian inspirada parcialment en les memòries de l’autor.

I per últim, pels més petits, la directora ens explica que un petit usuari de la Biblioteca els hi va recomanar la sèrie “Bitmax & Co”. Una recomanació que han valorat de manera molt positiva i que ara traslladen a tot el públic infantil.

Si volen conèixer altres recomanacions poden escoltar l’espai sencer al web de la ràdio, a la carta.