Ramon Planas (PP): “Xavier García Albiol hauria de dimitir”

El regidor del PP a Arenys de Munt, Ramon Planas, diu que Albiol hauria de plegar, sobretot pels mals resultats aconseguits el 21D, i per tenirun discurs que no concorda amb el que fan els regidors de moltes poblacions catalanes.

Ramon Planas, regidor del PP a Arenys de Munt, ha estat clar demanant la dimissió del líder del PP a Catalunya Xavier García Albiol.  Considera que no va saber aconseguir uns resultats adequats a les aspiracions del PP i li demana que plegui i deixi pas a noves generacions del partit, amb una nova visió. Així de clar ho va manifestar al programa Parlem del Poble de Ràdio Arenys de Munt.

Ramon Planas considera que els regidors municipals del PP fan una tasca pedagògica important, i els discursos d’Albiol i d’altres dirigents del PP deixen per terra tota aquesta tasca feta des dels pobles.

Planas rubrica la seva demanda de dimissió de Xavier García Albiol argumentant que ell mateix dóna exemple. A les darreres Eleccions Municipals no va aconseguir bons resultats ja que va aconseguir ser regidor per tan sols un vot donat per vàlid als jutjats, i arran d’això ja no es presentarà més en primera línia política.

Properament el PP d’Arenys de Munt presentarà la persona que agafarà el relleu de Planas al capdavant del partit a Arenys de Munt. De moment només se’n sap que serà una noia, i jove.