Ramon Planas no es presentarà a les Eleccions del 2019

El regidor del Partit Popular ha dit que l’any que ve no es presentarà a les Eleccions Municipals, ni encapçalant la seva actual formació ni tampoc en un altre partit, agrupació d’electors o marca blanca. Planas ha dit que els resultats electorals del 2015 van ser un cop molt dur per a ell, ja que no va millorar els resultats. I ho llegeix com la demostració que la seva manera de fer política i el seu projecte no encaixa amb el que els ciutadans demanen.

El regidor ha dit que el futur del PP al municipi no passa per la persona de Ramon Planas, ja que en dos mandats no ha sabut engrescar l’electorat. Considera que si es presenta amb alguna altra formació seria només “canviar-se de jaqueta” però ell i les seves propostes seguirien sent les mateixes.

De moment, però, Planas segueix sent regidor, i ha intentat negociar les seves propostes polítiques al Pressupost Municipal del 2018 que s’aprovarà al febrer. Ha afirmat que ha exposat les seves propostes i que des del govern “el senten però no l’escolten”. Al seu entendre la negociació real està entre el govern i una altra formació política, que no ha volgut dir, i ha augurat canvis aviat en les dinàmiques municipals. Preveu que el govern no s’ampliarà però un grup a l’oposició votarà sempre a favor de tot i seran els “palmeros” d’Esquerra, ha dit.

Pel que fa a les seves propostes concretes, Planas ha estat taxatiu dient que el PP no invertiria en un nou Hotel d’Entitats. En canvi, milloraria carrers del nucli urbà i urbanitzacions, rehabilitaria aparcaments i en faria de nous, instal·laria pipicans per a gossos, ampliaria el nombre d’agents de Policia Local i adequaria el pavelló vell a la gran activitat que té. De tota manera Ramon Planas reitera que les seves propostes no són escoltades.

El regidor del PP ha dit també que el govern “només té transparència en els gots d’aigua” perquè no comparteix informació amb l’oposició de les accions que porta a terme.

Tot plegat ho podeu escoltar al programa Parlem del Poble, emès divendres, a Ràdio Arenys de Munt. El podeu trobar i descarregar de radioarenysmunt.cat.