Ramon Cotarelo creu que Catalunya tindrà aviat la independència ja que considera que l’Estat Espanyol és un estat fallit

L’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt va organitza el passat divendres una entrevista a Ramon Cotarelo amb el nom de “Espanya vs Catalunya: de l’Estat fallit a la nova república”.

La sala municipal es va omplir per escoltar l’entrevista que li va fer el periodista Marc Colomer.

Ramon Cotarelo, catedràtic emèrit de ciències politiques, va recordar l’inici de les consultes a Arenys de Munt a partir de la moció que va presentar la Cup, fins la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.

A la pregunta de si creu que aviat Catalunya tindrà la independència, Cotarelo va dir que sí, ja que considera que l’Estat Espanyol és un estat fallit i que Europa se’n ha adonat que tenen un problema.

També va fer referència a la moció de censura que el PSOE ha presentat contra Mariano Rajoy. Segons Cotarelo, ha quedat demostrat que el govern espanyol és un govern de lladres, però que si entra el PSOE, els catalans encara poden sortir més perjudicats.

I aquest vespre l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt fa la trobada de cada dilluns per demanar la llibertat dels Jordis i dels politics catalans que son a presó.

L’acte serà a les 9 del vespre a la Plaça de l’Església i comptarà amb el grup de música Relk.