Ràdio Arenys de Munt visita l’Escorxador per descobrir les polítiques de joventut que s’hi gestionen

Aquest matí en les connexions en directe del Cafè del Matí hem parlat dels serveis i activitats que ofereix El Casal de Joves de l’Escorxador. La tècnica de Joventut, Anna Maria Godia ha explicat que l’Espai Jove ofereix de dilluns a dijous una aula d’estudi, els dimecres ofereix tallers, activitats i tornejos, i també es compta amb un espai de trobada per parlar de temes d’interès pels joves.

Des de l’Escorxador també s’ofereix un punt d’informació, un curs de prevenció de riscos en l’adolescència i un programa de mobilitat internacional. Aquest programa es porta a terme conjuntament amb el Consell Comarcal i assessora als joves que volen viatjar a l’estranger per fer estades lingüístiques, camps de treball, vacances alternatives,…

Actualment els joves que ho vulguin es poden apuntar a estada de pràctiques laborals a Itàlia. D’altra banda, us podem avançar les properes activitats programades. Dimecres es realitzarà una tarda de cartes, dimecres 19 està previst un torneig de futbolí i per últim, el dimecres 29 es farà una tarda de bàdminton.