Ràdio Arenys de Munt oferirà programes electorals especials, (Parlem del Poble i Despullem els candidats), un gran debat, i seguiment de resultats

En aquestes eleccions Ràdio Arenys de Munt tornarà a oferir una cobertura electoral àmplia per abastar tota la informació que generin els partits polítics. Oferirem els habituals espais gratuïts de propaganda electoral, i la informació a l’informatiu, minutada segons marca la llei electoral.

També tindrem programes especials Parlem del Poble la darrera setmana de campanya. L’ordre serà el següent:

Dijous 18 de maig – Alternativa Municipal – IDC

Divendres 19 de maig – CUP

Dilluns 22 de maig – PSC

Dimarts 23 de maig – JuntsxADM

Dimecres 24 de maig – ERC

Ràdio Arenys de Munt prepara tambe uns programes especials conduïts per Carles Rodríguez, amb el seu habitual “despullem”, en aquest cas per despullar els candidats i els números dos de les formacions. ES faran cada tarda a les 18h. L’ordre d’emissió serà el següent:

Dilluns 15 de maig – número 2 CUP, Raquel Serrat Suñé

Dimarts 16 de maig – número 2 PSC, Àngels Castillo Campos

Dimecres 17 de maig – número 2 JuntsxAdM, Vicky Devesa Jorge

Dijous 18 de maig – número 2 ERC, Montse Batista Alsina

Divendres 19 de maig –  cap de llista AM-IDC, Virgili Garcia Fernández

Dilluns 22 de maig – cap de llista CUP, Guiu Muns Roura

Dimarts 23 de maig – cap de llista PSC, Vanesa Muñoz Fernández

Dimecres 24 de maig – cap de llista JuntsxAdM, Pep Artigas Alsina

Dijous 25 de maig – cap de llista ERC, Josep Sánchez Camps

N’ha parlat el conductor dels programes, Carles Rodríguez

També farem un gran debat electoral el divendres 26 de maig. Es farà obert al púbblic, a un espai no electoral. Els candidats estaran a peu dret, darrera faristols. Es farà un sorteig per designar l’ordre d’intervenció dels candidats a cadascun dels tres  blocs del debat.

I el dia de les Eleccions, durant el matí farem seguiment de la votació de cadascun dels 5 candidats. Enregistrarem per AmunTV el moment del vot de cada cap de llista, i enregistrarem allà mateix una valoració sobre la jornada. A partir de les 20h, quan es tanquin els col·legis electorals, iniciarem un programa especial de seguiment. Des dels estudis centrals farem una primera ronda de connexió amb els reporters destinats a cada col·legi electoral, per poder saber com ha anat la jornada. Escoltarem les declaracions enregistrades al matí durant la votació dels candidats. Anirem rebent dades de participació i les comentaran en antena els nostres reporters. Encetarem una tertúlia amb un representant de cada formació política, per comentar la jornada, la participació, les dades que es vagin rebent, i fer un anàlisi de l’actualitat. Anirem rebent resultats definitius d’escrutini i els nostres reporters els comentaran. Quan tinguem el 100% escrutat i oficial, farem ronda de connexions amb els caps de llista de cada formació, per valorar resultats.