Ràdio Arenys de Munt oferirà diumenge un programa especial eleccions amb l’estrena del sistema streaming

Serà un programa de seguiment de la jornada electoral que arrencarà a dos quarts de nou del vespre i farà seguiment dels resultats, tant a tot el país com a Arenys de Munt en particular. Hi intervindrà l’analista arenyenca Aida Martori analitzant la jornada electoral, i serà durant la valoració dels resultats quan es s’estrenarà el sistema de Zoom per fer videotrucades als líders polítics a fi efecte que valorin les Eleccions.

Abel Coll, com a regidor de Comunicació, aposta perquè a la ràdio també s’hi implantin les noves eines digitals que permeten fer videotrucades i poder seguir endavant amb la programació habitual malgrat les mesures que impedeixen reunir gent a l’estudi de ràdio. També es busca arribar a un públic més ampli, i sobretot, jove.

Properament s’aniran obrint les possibilitats que ofereixen les videotrucades en streamig, i es faran entrevistes als diferents magazins inclosos a la programació de la ràdio i es podran veure també els estudis en directe per webcam mentre fem, per exemple, el que estem fent ara, l’informatiu