Ràdio Arenys de Munt estrena les entrevistes per videotrucada durant la nit electoral

Ahir a la nit va ser una nit d’estrena per aquesta casa, per Ràdio Arenys de Munt. Es va fer la primera prova en una situació real del sistema de videotrucades a través de Zoom, Va ser així com es va fer el programa i com vam recollir les valoracions polítiques que acabem de repassar, amb els convidats a distància, des de casa seva. Efectivament. Un nou sistema que obre tot un ampli ventall de noves possibilitats a Ràdio Arenys de Munt. Almenys aquesta és la voluntat dels treballadors de la casa i també del regidor de Comunicació, Abel Coll, que feia aquesta valoració de la posada en marxa del sistema streaming de vídeo

Abel Coll enumera les possibilitats que s’exploraran amb aquesta nova eina comunicativa les properes setmanes i mesos des de Ràdio Arenys de Munt.

Avui mateix El Cafè del Matí ha fet ja per streaming de vídeo la secció La cantina, amb joves de l’Institut d’Arenys de Munt. I per dijous a les 11h del matí està prevista una entrevista amb el Doctor Oriol Mitjà, també a través d’aquest sistema.