Radars presenta la campanya “Bon veïnatge!”

La campanya “Bon veïnatge!” del projecte Radars d’Arenys de Munt vol millorar el vincle i la solidaritat entre els veïns que puguin conviure amb gent gran al mateix edifici o dins un mateix veïnat. I ho fa proposant recomanacions perquè els veïns i veïnes tinguin cura de les persones grans o vulnerables de la comunitat que ho necessitin. Com ara imprimint i penjant el cartell explicatiu de la campanya a l’entrada de l’edifici, i una graella on es puguin apuntar amb el nom, pis i porta i telèfon de contacte, tant de la persona que tingui alguna necessitat com de la persona que vulgui donar aquest suport.

Iolanda Rodriguez, tècnica del projecte, explica que és una campanya que pretén conscienciar als veïns de les dificultats que passen les persones grans que viuen soles.

Us podeu baixar el cartell i les propostes de passatemps, que podeu imprimir o copiar a mà i deixar-los a la porta de la gent gran de l’escala. Per a més informació, us podeu posar en contacte a través del correu electrònic radars@arenysdemunt.cat