Qui som?

La ràdio

Es va fundar l’any 1983 fruit de la trobada de diverses persones apassionades de la ràdio i de la tècnica.

Llegir més

L’Ajuntament va cedir un local al segon pis de l´edifici municipal de la Plaça de l’Església, que encara és la seu de l’emissora. També en té la concessió de la llicencia del 107 de la FM.

L’Emissora municipal sempre ha funcionat amb una part molt important de voluntariat. Tradicionalment ha estat finançada bàsicament per la publicitat i amb el recolzament constant per part de l’Ajuntament.

L’any 2007 es va fer un nou salt de cara a professionalitzar el servei municipal de Ràdio. Alguns dels components de l´emissora amb Jordi Soler, Xavi Roca i Ivan Nieto al capdavant van formar l´entitat sense ànim de lucre “Ràdio Associació Arenys de Munt” amb l’única finalitat de poder optar a la concessió municipal del servei de ràdio. Un cop assolit aquest repte l´associació ha pogut realitzar els primers contractes de treball per als professionals que en ella hi treballaven.

Des de l´any 2017 Ràdio Arenys de Munt està en procés de modernització i actualització de la seva estructura. Ara els continguts estan adjudicats a una empresa externa “Ràdio Associació Arenys de Munt”, que treballa en base a una tradició de més de tres dècades fent ràdio, amb la implicació de voluntariat i també personal remunerat amb diversos tipus de jornada laboral.

S´ha fet un Projecte de Ràdio Arenys de Munt PRAM 2017-2020 que parteix del punt en què ha començat a exercir el càrrec el nou Director, i previ a la creació del Consell Assessor i Consell Directiu, arran de l´aprovació del Reglament d´Organització i Funcionament de l´emissora municipal de Ràdio, publicat al BOE el 3 de juliol del 2017.

A més l’any 2013 es va crear AmunTV la televisió local i per Internet del poble, integrada des del 2017 a Ràdio Arenys de Munt.

AmunTV

TAM va ser la primera televisió d’Arenys de Munt , una televisió analògica activa des de l’any 2002 fins el 2012, quan malauradament va desaparèixer per la implantació de la TDT.

Llegir més

A l’any 2013 des de l’ajuntament es va apostar per un nou model de televisió, va neixer AMUNTV una televisió per internet  amb reportatges sobre l’actualitat del poble.

Amb AmunTV estaràs al dia de la informació d’Arenys de Munt amb els nostres reportatges ara classificats en quatre canals per fer més accessible la informació:

– Canal informatius: Reportatges d’actualitat i activitats organitzades per l’ajuntament o entitats del municipi

– Canal Festes Major i Bredes: Reportatges sobre les nostres festes.

– Canal Gent de Munt: Reportatges i entrevistes a personatges d’Arenys de Munt.

– Canal Ajuntament: Informació institucional de l’Ajuntament d’Arenys de Munt

Publicitat

Si esteu interessats en publicitar-vos, bé a través de la ràdio o bé a través de la nostra web, podeu descarregar-vos les notres tarifes en format pdf.

Ordenaça de Preus públics

CAMPANYA DE PATROCINI OKLLIGA D’HOQUEI

Llegir més

També, nou servei de publireportatges. Anuncia la teva empresa a través d’un reportatge al nostre web amb fotografies.

Ràdio en directe

Ràdio a la carta