Qui creuarà la porta del despatx presidencial del Barça?

Diumenge es celebren les eleccions a la presidència del FC Barcelona. Inicialment estaven previstes pel 24 de gener però la situació sanitària les ha endarrerit fins aquest diumenge 7 de març. Molts afirmen que són les eleccions més importants dels darrers anys ja que el Barça es troba en una complicada situació tant a nivell esportiu com sobretot econòmic. La carrera a la presidència la van iniciar 9 pre-candidats però a la meta només hi ha arribat Toni Freixa, Victor Font i Joan Laporta. Diumenge sabrem qui puja al primer calaix del podi.  I abans no arribi diumenge hem volgut conèixer la opinió sobre aquestes eleccions i també de la situació actual del Barça en general del President de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt, Jaume Rossell.

Toni Freixa, Victor Font o Joan Laporta, un d’ells serà a partir de diumenge al vespre el nou president del Barça. Els tres presidenciables han participat darrerament a diversos debats electorals per demanar el vot als socis i sòcies del club.  Toni Freixa es dirigia d’aquesta manera als votants, afirmant que té la solució als problemes esportius i econòmics del club.

Per la seva part, Joan Laporta, apuntava que sap com tornar al Barça a la glòria i que els aficionats tornin a gaudir de l’equip.

I per últim, Victor Font afirmava que té el millor projecte per tornar a fer gran al Barça i demanava que els socis votin pensant en el futur i no en el passat-