Quan acabin les obres de la Riera i la rotonda el bus de línia farà una parada nova a Joan XXIII i s’eliminarà la del pont per fer-la més avall

El servei de bus de línia, que uneix Arenys de Munt amb Arenys de mar, tindrà també millores. Les han pactat l’Ajuntament amb l’empresa Sagalés i es posaran en marxa properament. Recordem que fa ahir explicàvem que Sagalés ja ha fet una proposta per incorporar més expedicions de busos en la línia cap a l’Hospital de Mataró. Doncs en paral·lel a això, també s’estan treballant millores per fer més segura i pràctica per als veïns la línia que puja i baixa d’Arenys de Mar.

Àngel Castillo Vallcorba, regidor d’Espai Públic, ha explicat que quan acabin les obres de la Riera i la Rotonda, abans d’acabar l’any, es posaran en marxa un seguit de novetats i millores que ara s’han pactat amb l’empresa Sagalés. En primer lloc s’ha acordat que no hi torni a haver mai més tres busos esperant fer el servei a la parada de l’Eixample, ja que això comportava molèsties als veïns. També s’ha pensat en crear una parada nova de la línia a la zona de Joan XXIII, just a l’arribar a la trama urbana del municipi pujant d’Arenys. La parada del pont s’elimina, i allà no hi haurà ni semàfor ni pas de vianants. Aquesta parada s’ubicarà uns metres més avall, a l’entrada de Sant Carles, amb pas de vianants i semàfor. També es mourà la parada del bus entre Bellsolell i cotxeria, i la de lluís Companys, per tal que el bus pari just després del pas de vianants i els usuaris no hagin de creuar just per davant del bus i sense mesures de seguretat.