Qualsevol veí del poble pot enviar un Whatsapp a l’alcalde

Amb l’objectiu de facilitar el contacte directe amb l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sànchez, s’ha posat en servei un canal de Whatsapp adreçat a tots els veïns i veïnes d’Arenys de Munt. L’alcalde atendrà qualsevol petició i donarà resposta a través del telèfon 670 52 03 76

El Whatsapp és una de les aplicacions de comunicació més utilitzades entre particulars a través de telèfons mòbils i molt versàtil, ja que s’hi poden enviar amb facilitat textos, imatges, notes de veu o arxius diversos. L’alcalde, Josep Sánchez, explica que amb aquest servei els ciutadans d’Arenys de Munt podran fer arribar les seves inquietuds, queixes i propostes.

Aquesta és una iniciativa emmarcada en l’objectiu del nou govern d’apropar la ciutadania a l’administració local. Josep Sánchez avança que posaran en marxa nous mecanismes per seguir treballant conjuntament amb el poble.

El govern treballa per enllestir el PAM 2019-2023

D’altra banda, Josep Sánchez avança que des del govern estan treballant en la construcció del Pla d’Actuació Municipal. En ell s’hi recolliran les propostes que va prometre ERC durant la campanya electoral.