Propostes culturals del Centre Moral

El musical “Una altra estrena” ja té nova data. Es farà el 16 de febrer a la Sala Gran del Centre Moral.

L’espectacle justament recull les cançons més exitoses de grans musicals coneguts per tothom, amb una posada en escena intel·ligent, atractiva i amb molt sentit de l’humor. La directora de la companyia, Clara Solé, ha explicat que es tracta d’un espectacle molt dinàmic i que ha tingut una gran resposta a la resta de municipis on han actuat.

Clara Solé també ha avançat que oferiran peces de famosos musicals com “Memory” i “One day more”.

Les persones que ja teniu entrades de la funció que es va suspendre les podreu utilitzar i sinó us va bé aquesta nova data, les podreu bescanviar passant per la secretaria del Centre Moral.

I no deixem de parlar del Centre Moral ja que ens proposen anar al Teatre Nacional de Catalunya a descobrir Justícia, dirigida per Guillem Clua i protagonitzada per Josep Maria Pou i Vicky Peña.

​Després d’haver gaudit d’una carrera política brillant a les institucions catalanes, amb una vida pública immaculada, un destacat jutge s’enfronta als fantasmes que li turmenten secretament la consciència. A les acaballes de la seva trajectòria, els dolors familiars heretats i les dobles morals assumides amenacen amb fer trontollar l’edifici sencer del seu llegat.

​La sortida és per dissabte 7 de març i les inscripcions es poden fer a partir d’avui i fins al 7 de febrer.