Propostes culturals del Centre Moral per al cap de setmana

El Centre Moral projectarà divendres el documental ‘Les Resilients’. Una mostra, a través de quatre bandes formades majoritàriament per dones, d’una part de l’escena musical feminista que està brotant en els darrers temps a Catalunya i a Espanya. El retrat posa la mirada en el grups The Sey Sisters, Roba Estesa, Tribade, i la compositora Clara Peya. Després de la projecció hi haurà un fòrum obert. Aquest tindrà lloc divendres, a 2/4 de 8 del vespre.

I el grup de teatre del Centre Moral porta aquest cap de setmana la representació de “La maleta”. Joan Llavador aposta fort amb “La maleta”, de la que és autor i director. La idea va sorgir arran del llibre “L’home de la maleta” de Ramon Solsona i ens submergeix en un conflicte que es viu a gran part de les nostres famílies. Ell mateix ho explica.

L’obra serà portada a escena per Pilar Zamora, Eva Tortosa i Sònia Montilla i pel mateix Joan Llavador en el paper de pare. Les representacions seran dissabte a 2/4 de 10 del vespre i diumenge a les 7 de la tarda.

I més propostes del Centre Moral perquè diumenge a les 6 de la tarda, el grup Rau Rau ha organitzat la representació de “La rateta presumida”. Serà a través d’un espectacle de titelles a càrrec de la companyia Veus Veus, qui oferiran una versió del famós conte de Charles Perrault. Jordi Fontllinàs, de la companyia, explica que l’espectacle durarà uns 40 minuts en els quals la rateta convidarà a cantar als més petits.

El preu de les entrades serà de 8 euros, pels socis del Centre serà de 5 euros i pels menors de 14 anys serà de 2 euros i mig.