Hora d’emissió: de Dilluns a divendres a les 13:30 i a les 19:00. Edició: Oriol Leo. Presentació: Oriol Leo i Pau Casals.

Descripció: L’Informatiu està estructurat en dos blocs; el primer dedicat a les notícies d’Arenys de Munt, i el segon dedicat a apunts comarcals en format breu.

Hora d’emissió:  Dijous a les 21h.  Direcció i presentació:  Josep Torrents. Amb: Rafael Caro i Pi Milian

Hora d’emissió:  Divendres a les 21h.  Direcció: Anna Sibel  Presentació:  Anna Sibel, Joan Bosch

Hora d’emissió:  Dimecres de 20h a 20:30h .  Direcció: Carles Rodríguez.  Presentació:  Carles Rodríguez,

Hora d’emissió:  de Dilluns a Divendres de 10h a 13:30h.  Direcció:  Elena Cots.  Presentació:  Elena Cots.

Un programa on podreu trobar informació i música variada. El cafè del matí  és un programa d’entreteniment en el qual els oients participen en l’elaboració musical del programa. Qualsevol tema plantejat també pels oients, o notícia que es produeixi s’incorporen immediatament al programa. Els oients són els protagonistes demanant felicitacions per altres oients o bé explicant per antena la seva història. També hi ha un apartat dedicat a la informació general, la borsa de treball, la previsió del temps, els titulars de la premsa, etc.

Hora d’emissió:  El primer dissabte de cada mes d’11 a 12 del migdia.  Direcció:  Centre Moral.  Presentació:  Montserrat Fontbona.

El Centre Moral d’Arenys de Munt és una associació cultural, sense ànim de lucre, fundada el 1913, que promou l’educació integral dels infants i joves i col·labora en la formació i desenvolupament personal i col·lectiu de les persones adultes, mitjançant l’organització d’activitats cívico-socials, culturals, humanístiques, assistencials, esportives i recreatives. Aquestes activitats són organitzades per la Junta Directiva i les diferents seccions. El Centrenari  fou un programa especial per commemorar els cent anys del Centre Moral d’Arenys de Munt amb entrevistes a persones relacionades amb la seva activitat, actes de cel·lebració i el concurs. Aquest programa ara ha canviat de nom, i amb el mateix objectiu segueix a la graella de Ràdio Arenys de Munt, sota un nom que és tota una declaració d’intencions: El Centre és viu!

Recull dels programes especials que Ràdio Arenys de Munt emet en motiu de les Eleccions Municipals del 28 de maig de 2023.

-Despullem els candidats

-Parlem del Poble

-El debat electoral

-La nit electoral

Hora d’emissió:  de Dilluns a Dissabte de 21h a 8h  Direcció:  Ivàn Nieto  Presentació:  Ivàn Nieto

La nit és territori del melòman i les paraules hi sobren. Ivan Nieto et porta la millor sel·lecció musical per totes les criatures nocturnes que connecten amb la nostra sintonia.

Hora d’emissió:  Divendres a les 10h.  Direcció i Presentació:  Anna Moore Forn i Fina Joseph Caballé

Les dues autores de literatura eròtica ens proposen mitja hora per escalfar-nos en un programa on hi haurà seccions diverses, anomenades Zones erògenes, com una d’explorar paraules relacionades amb l’erotisme, una altra serà una lectura de fragments de relats  propis o d’altres autors, coneguts o novells. També es demanarà la participació de gent de totes les edats per saber com viu cadascú l’erotisme, o una altra secció de notícies curioses d’ara i de la història eròtica de la humanitat, així com un apartat on s’explicaran joguines sexuals, i una dinàmica on-line de meditació.

Hora d’emissió:  Cada tres mesos.  Direcció i Presentació:  Alumnes de l’Escola Sant Martí

Els alumnes de l’Escola Sant Martí són els conductors d’aquest programa on expliquen les seves activitats al centre educatiu.

Hora d’emissió: Segon dissabte de cada mes  de 12h a 13h.  Direcció: Oriol Leo .  Presentació: Oriol Leo 

Integrada dins l’estrucura del “Parlem del Poble”, oferim cada més una tertúlia directa amb l’Alcalde on se li presenten dubtes sobre la gestió del poble per trobar respostes a les inquietuds dels oients.

Hora d’emissió:  El primer dijous de cada mes de 19:30h a 20h.  Direcció:  IES Domènech Perramon.  Presentació:  Alumnes de l’IES Domènech Perramon.

Alguns alumnes de l’Institut han iniciat un programa a Ràdio Arenys de Munt, «l’Espai de l’Institut» on cada mes ens posaran al dia de les diferents activitats que es porten a terme al Centre, explicaran els diferents projectes que té l’Institut i entrevistaran alguns dels seus protagonistes.

Hora d’emissió:  Dimecress de 21h a 21:30h  Direcció i Presentació:  Toni Cantallops.

Un espai per a la poesia i la reflexió de la ma del nostre poeta Toni Cantallops i els seus col·laboradors que et porten la filosofia, l’art i la literatura.
Benvinguts a l’Hora Violeta.

Hora d’emissió:  Dimarts i Dijous de 19:30h a 20:00h  Direcció i Presentació:  Pau Casals i Ricard Planas

Programa sobre emprenedoria que vol animar als oients a buscar nous objectius i a tirar endavant els seus projectes

Hora d’emissió:  Tercer dissabte de cada mes d’11 a 12h. Direcció i Presentació:  Carles Pérez

Un programa que dona veu a les persones grans. Un programa magazine, dinàmic i participatiu. cada mes hi ha una entrevista a un convidat. Hi col·laboren Carme Bigorra que parla d’activitats de l’esplai; Roser Costa de Benestar; Frederic Andreu Música, Marià Garriga de Noves Tecnologies; Miquel Catà pel·lícules; i Jaume Maresme de germanor.

Hora d’emissió:  Dimecres a les 20h. Direcció: Carles Pérez. Producció: Frederic Andreu

Un programa musical que repassa èxits des dels anys 50, 60, 70 i 80, destinat a totes aquelles persones que van ser joves fa un temps i que ara gaudeixen de la tercera edat i la jubilació.

Hora d’emissió:  Dilluns a les 20h i divendres a les 20:30h. Direcció i Presentació:  Jordi Soler

Podreu seguir el que passa a tots els equips esportius del municipi des de la tribuna. Des d’allà en Jordi Soler i Gerard López veuen els partits, els expliquen, parlen amb jugadors, tècnics i directius, i capten la veu dels aficionats.

Hora d’emissió:  Diumenges de 10 a 11. Direcció:  Montserrat Fontbona.  Presentació:  Montserrat Fontbona, Anna Maria Marpons i Pepi Mas. 

Magazine setmanal amb reportatges i entrevistes d’actualitat cristiana, social i humana. Té les següents seccions: “La Paraula del Bisbe” (amb Mons. Carles Soler), “Costumari Cristià” (preguntes i respostes populars de la nostra fe a càrrec de Mn. Joan Baburés), entrevistes, notícies i “el Significat de l’Evangeli”. Inclou de forma periòdica altres apartats com “El campanar” i reportatges als santuaris, ermites i monestirs de la diòcesi. Durant el temps de Nadal, Quaresma i a l’estiu s’incorporen noves seccions com “A la Ribera del Jordà” i “Lletres a l’ombra.

Hora d’emissió:  Divendres a les 19:30h.  Direcció:  Oriol Leo Presentació:  Pau Casals 

Parlem del poble, un espai per a la política local des de la ràdio on els diferents partits polítics que tenen representació al consistori ens visiten rotatòriament per sotmetre’s a les preguntes de l’audiència i tractar diferents temes d’actualitat al poble.

Hora d’emissió:  Quart dijous de cada mes,  a les 11h.  Direcció:  Tècniques d’Ocupació i Promoció econòmica de l’Ajuntament. Presentació:  Espai inclòs dins el magazin “El cafè del matí”

Espai de divulgació dels projectes que es tiren endavant al poble a les àrees de Promoció Econòmica i Ocupació. Ofertes de feina, testimonis d’emprenedors locals, ajudes i subvencions, coaching i foment del comerç…

Hora d’emissió:  Diumenge de 9h a 10h  Direcció:  Agrupació Sardanista d’Arenys de Munt  Presentació:  Maria Canaleta i Jaume Vila

Els sardanistes del Centre Moral d’Arenys de Munt ens porten cada diumenge les sardanes de casa nostra. Ens comenten notícies relacionades amb el món sardanista local i català, amb agenda de ballades per tot el territori. Així que tots els amants de la Sardana teniu una cita cada diumenge, amb la batuta de l’Agrupació Sardanista del Centre Moral d’Arenys de Munt.

Hora d’emissió:  de dilluns a divendres de 16h a 19h.  Direcció:  Albert Maynou  Presentació:  Albert Maynou

Les tardes de Ràdio Arenys de Munt es fan grans, es consoliden i amplien la seva oferta. A banda de seguir oferint-vos bona companyia i bona música amb els ritmes d’ara i de sempre; tots els estils i tots els artistes que han marcat i marcaran la teva vida, ara també us oferim seccions interessantíssimes. Personatges de llegenda, aliments, efemèrides, entitats, oci i festes… i totes les seccions que vosaltres, els oients, ens ajudeu a fer.

Hora d’emissió:  Diumenges a les 12:00h.  Direcció i Presentació:  Carles Rodríguez

Programa en forma de col·loqui en el que posem sobra la taula un tema d’interès i en el que convidem a persones enteses i qualificades sobre el tema a comentar.

Hora d’emissió:  Dimarts a les 21h.  Direcció i Presentació:  Josep Torrents amb la col·laboració de Rafael Caro

“Temps de Salut” és un espai en el que es parla de medicina tradicional, de medicina alternativa, de psicologia i de creixement personal.
En cadascun dels programes es convida a un professional en el camp de la salut i parlem de malalties comuns, transtorns i els diferents tractaments.

Hora d’emissió:  Dimecres a les 20h.  Direcció i Presentació:  Carles Rodríguez

Persones grans, grans persones és un programa d’entrevistes molt personals a persones que, per raó d’edat, han fet un pas al costat i ja no estan a primeres files d’entitats, activitats o negocis d’Arenys de Munt. Gent que ha deixat petjada.

Retransmissions enregistrades dels plens municipals que se celebren al poble.

Recopilació de diferents programes especials emesos per Ràdio Arenys de Munt.

Hora d’emissió:  Dimarts de 20h a 20:30h  Direcció i Presentació: Joan Puig

Tots els dimarts de 8 a 2/4 de 9 tocats del vespre a Ràdio Arenys de Munt al 107.0 de la FM us convidem a escoltar Win-Win Club un programa d’entrevistes a experts de diferens temes per orientar, assessorar i ajudar, si s’escau, als arenyencs, en un ambient íntim conduit per el convilatà Joan Puig.Els dimarts de 8 del vespre a 2/4 de 9 tocats. ¡Benvinguts al Club!

Ràdio en directe

Ràdio a la carta