Hora d’emissió:  Dilluns de 20h a 21h. Direcció:  Penya Barcelonista Arenys de Munt. Presentació:  Jaume Romà.

AMUNT BARÇA, un programa de la Penya Barcelonista Arenys de Munt. El programa explicarà l’actualitat tant de la Penya com del FCBarcelona. Repassarem els resultats del cap de setmana, les ultimes notícies i tindrem un espai de tertúlia per debatre sobre l’actualitat del FCBarcelona. La gent pot participar-hi mitjançant el telèfon o el facebook i contestar la pregunta que farem cada setmana i guanyar un premi o per donar la seva opinió sobre els temes de la tertúlia. www.facebook.com/AmuntB

Hora d’emissió:  Dimecres de 20h a 21h .  Direcció: Carles Rodríguez.  Presentació:  Carles Rodríguez,

Despullem les cançons” és un programa que va més enllà d’un espai musical de radiació de cançons. Cada setmana seleccionem diferents temes musicals i els comentem. Analitzem la lletra i tractem d’aprofundir en el que diu i en “el que ens diu”. Descobrir el missatge que guarda per tal de pensar i reflexionar al seu voltant.
Aquest programa intenta ajudar-nos a entendre millor les lletres de les cançons i que, un cop escoltades en poguem extreure les nostres pròpies conclusions.
També pretén ajudar-nos a recordar persones, vivències, fets… Finalment ens agradaria que, aquest programa, ajudi a l’oient a millorar el seu estat d’ànim.
Un espai conduït i presentat per Carles Rodríguez, escriptor i humanista. Un programa setmanal que s’emetia els dimecres a les 8 del vespre.

Hora d’emissió:  Dimecres de 20h a 20:30h .  Direcció: Carles Rodríguez.  Presentació:  Carles Rodríguez,

“Despullem les Persones” era un programa que anava més enllà d’un espai d’entrevistes. Cada setmana una persona del poble es posava davant de l’entrevistador per tractar temes personals, per despullar-lo com a persona. Per saber què pensa, com pensa, i de quina manera sent i viu la seva vida. Un programa que prenia el relleu a “Despullem les cançons”, un programa musical també conduït i presentat per Carles Rodríguez, escriptor i humanista, que ara deixa de banda les cançons per despullar emocionalment personalitats i gent rellevant d’Arenys de Munt.

Hora d’emissió:  Dimarts de 21:00h a 22:00h. Direcció:  Michel Sama.

Distàncies flueix per un territori de paraules i llenguatges que esdevenen un univers concret i expansiu pels sentits i per l’ànima. En una terra etèria, la literatura i la música defineixen un mapa sonor de veus callades que uneix tradicions i avantguardes, mirades al món que comparteixen mirades, sentiments que de la tristesa al goig de viure us porten a casa tots els sabors, totes les sensacions, tots els colors i totes les emocions d’un viatge interior.
Tanca els ulls i escolta…

Hora d’emissió: Dissabte 11h a 12h cada 4tr dissabte de mes  Direcció: Maria Serret  Presentació: Maria Serret

Descripció: Desde dona viva creiem, que cadascú es mira el món des de la seva òptica i que l’òptica dominant és justament la del home, necessitem incloure la mirada de les dones, la nostra manera de fer, la nostre opinió, de tal manera que la realitat quedi molt mes equilibrada.
En el camí cap la igualtat de gènere creiem que es molt important poder opinar des de totes bandes. I aquest es un dels objectius de dona viva .
Per aquesta raó, iniciem aquest programa de radio el tercer dissabte de cada mes per dir la nostre. Volem que la veu femenina sigui la protagonista.
Un programa on puguem parlar de diferents temes i desde diferents perspectives però sempre buscant com objectiu l’opinió de la dona.
Temes de la dona per la dona. El programa tindrà tres parts:
• Parlarem d’algun curset o xerrada que estiguem fent a l’associació.
• Poema o escrit, fet per dones o que parli de dones.
• Un tema diferent a debatre.
El que dona viva pretén es:
“Que la dona d’Arenys de Munt participi i digui la seva”.

Hora d’emissió:  Segon dissabte de cada mes de 10 a 11.  Direcció:  Esplai de Jubilats d’Arenys de Munt.  Presentació:  Manel Lladó.

Al Món de l’esplai et portem l’actualitat de l’Esplai de Jubilats d’Arenys de Munt a les ones del 107 de la FM. Activitats, agenda i tota la informació destinada al públic que gaudeix del temps lliure que suposa la jubilació.

Hora d’emissió:  Dissabtes de 12h a 14h.  Direcció:  Miquel Figueroa.  Presentació:  Miquel Figueroa.

El programa es un espai de divulgació i entreteniment on el plat fort és l’entrevista setmanal. Els temes tractats van desde la salud i l’ecologia fins als moviments socials, passant per el que alguns anomenen “New age”. També, de tant en tant, posem música de misteri i baixem el to de veu per a tractar temes que estan en el llindar de la nostra comprensió, com son el fenòmen OVNI o la parapsicologia. No falta el repàs a l’actualitat en forma de breu noticiari o les curiositats que podem trobar a la web, tot amb un toc d’humor.

Hora d’emissió:  de Dilluns a Divendres de 8h a 10h  Direcció:  Leandre Mora  Presentació:  Leandre Mora

Leandre Mora és el més matiner de la ràdio. Als Matins de Ràdio Arenys de Munt et despertem amb els clàssics, amb les cançons de sempre, tardes amb en Leandre. Un as del remember i un mag del vinil al més pur estil Old School que et farà embarcar en un viatge cap el passat a través de les melodies de sempre! I com ja és habitual, tot això acompanyat amb la informació i l’agenda local.

Hora d’emissió:  de dilluns a dijous de 15h a 19h i divendres de 15h a 18h.  Direcció:  Albert Maynou  Presentació:  Albert Maynou

Les tardes passen millor si és amb bona companyia i bona música. Nosaltres et portem els ritmes d’ara i de sempre; tots els estils i tots els artistes que han marcat i marcaran la teva vida. Acompanya’ns totes les tardes; segur que aquesta música “et sona “.

Hora d’emissió:  Cada segon dissabte de cada mes d’11 a 12 del migdia.  Direcció:  Mireia Moré.  Presentació:  Mireia Moré, Elisenda Liñán i Jose Barbero.

Comencem nou programa aquesta temporada, No en sabem més!  Un programa on parlarem de cinema, de música, de llibres, de televisió… De tot i més. Farem també un repàs de l’agenda cultural del poble i del Maresme. El segon dissabte de cada mes estarem amb vosaltres a les 11 del matí a Ràdio Arenys de Munt. L’equip d’Amunt Cultura  (la Mar Mir, Mireia Moré, Elisenda Liñán i Jose Barbero) us animem a posar-vos el dia de cultura!

Hora d’emissió:  Cada 1r i 3r dissabte de cada mes de 10 a 11 del matí.   Direcció:  Esteve Alonso.  Presentació:  Esteve Alonso, Roc Nieto, Bruno Petra, Aitor Gil i Pau Serra.

No ens paguen prou, un programa per a els que no volen aburrir-se i en el qual tractarem sobre tecnología, musica, i molt més. Aixo sí, amb una bona dosi d’humor que et proporcionarà un millor despertar.

Hora d’emissió:  Fins al juny de 2016 es va emetre el 3r dissabte de cada mes de 10 a 11 del matí.   Direcció:  Esteve Alonso.  Presentació:  Esteve Alonso.

Radiofonics , un programa per a els que no volen aburrir-se i en el qual tractarem sobre tecnología, musica, i molt més. Aixo sí, amb una bona dosi d’humor que et proporcionarà un millor despertar.

Hora d’emissió:  Cada Divendres a les 19:30 de la tarda  Direcció i Presentació:  Elsa Mena i Paula Calero

Càpsules informatives amb contingut juvenil i d’actualitat.

Hora d’emissió:  Tercer dissabte de mes. De 11h a 12h.  Direcció:  Gemma Bufias.  Presentació:  Gemma Bufias

TERRANÚVOL

TerraNúvol és un programa de nutrició, cuina, plantes medicinals i estils de vida saludables. Parlem de tot allò que ens aporta salut, equilibri, que ens retorna a les nostres arrels i que aposta pel sentit comú. Recuperem el saber de les àvies, els remeis de la vora del foc i del saber popular, avalats per la ciència del segle XXI. També aprenem sobre les diferents propostes de nutrició que hi ha avui dia a la nostra societat. Un món canviant, amb ple de matisos i opcions. Apostem per les més sostenibles i les més harmòniques amb el nostre entorn i cultura.

La salut és tot un compendi de factors i també aprofundim en les teràpies i tècniques que ens ajuden a trobar el nostre punt d’equilibri, amb una mirada holística i integrativa

Hora d’emissió:  Setmanalment, dins l’Informatiu.  Direcció:  Montse Familiar.  Presentació:  Montse Familiar

TOTS SOM FM

“Tots som FM”, un espai on tractarem, descobrirem i analitzarem una sèrie de temes culturals, socials i d’actualitat en forma de reportatges dinàmics on Arenys de Munt i els seus habitants seran els protagonistes. Amb la Montse Familiar Maresma, la Montse FM!
¡La FM torna als carrers!

Hora d’emissió:  Dissabtes de 09h a 10h.  Direcció:  Ramon Vernis.  Presentació:  Ramon Vernis

VEU D’ÒPERA  és un racó radiofònic amb la intensió de fer viure i de fer sentir el moment que això es representa a l’escenari. No és la primera vegada que es presenta un programa com aquest, ni serà la última, encara que una hora és un temps massa escàs per tal d’explicar i escoltar, tot el sentit de una obra musical. Per els que volem saber més sobre la musica cantada, per que també hi ha una història prèvia i una història posterior que cal explicar.

Ràdio en directe

Ràdio a la carta