Hora d’emissió:  Dilluns de 20h a 21h. Direcció:  Penya Barcelonista Arenys de Munt. Presentació:  Jaume Romà.

AMUNT BARÇA, un programa de la Penya Barcelonista Arenys de Munt. El programa explicarà l’actualitat tant de la Penya com del FCBarcelona. Repassarem els resultats del cap de setmana, les ultimes notícies i tindrem un espai de tertúlia per debatre sobre l’actualitat del FCBarcelona. La gent pot participar-hi mitjançant el telèfon o el facebook i contestar la pregunta que farem cada setmana i guanyar un premi o per donar la seva opinió sobre els temes de la tertúlia. www.facebook.com/AmuntB

Hora d’emissió:  Dimecres de 20h a 21h .  Direcció: Carles Rodríguez.  Presentació:  Carles Rodríguez,

Despullem les cançons” és un programa que va més enllà d’un espai musical de radiació de cançons. Cada setmana seleccionem diferents temes musicals i els comentem. Analitzem la lletra i tractem d’aprofundir en el que diu i en “el que ens diu”. Descobrir el missatge que guarda per tal de pensar i reflexionar al seu voltant.
Aquest programa intenta ajudar-nos a entendre millor les lletres de les cançons i que, un cop escoltades en poguem extreure les nostres pròpies conclusions.
També pretén ajudar-nos a recordar persones, vivències, fets… Finalment ens agradaria que, aquest programa, ajudi a l’oient a millorar el seu estat d’ànim.
Un espai conduït i presentat per Carles Rodríguez, escriptor i humanista. Un programa setmanal que s’emetia els dimecres a les 8 del vespre.

Hora d’emissió:  Dimecres de 20h a 20:30h .  Direcció: Carles Rodríguez.  Presentació:  Carles Rodríguez,

“Despullem les Persones” era un programa que anava més enllà d’un espai d’entrevistes. Cada setmana una persona del poble es posava davant de l’entrevistador per tractar temes personals, per despullar-lo com a persona. Per saber què pensa, com pensa, i de quina manera sent i viu la seva vida. Un programa que prenia el relleu a “Despullem les cançons”, un programa musical també conduït i presentat per Carles Rodríguez, escriptor i humanista, que ara deixa de banda les cançons per despullar emocionalment personalitats i gent rellevant d’Arenys de Munt.

Hora d’emissió:  de Dilluns a Divendres de 8h a 10h  Direcció:  Leandre Mora  Presentació:  Leandre Mora

Leandre Mora és el més matiner de la ràdio. Als Matins de Ràdio Arenys de Munt et despertem amb els clàssics, amb les cançons de sempre, tardes amb en Leandre. Un as del remember i un mag del vinil al més pur estil Old School que et farà embarcar en un viatge cap el passat a través de les melodies de sempre! I com ja és habitual, tot això acompanyat amb la informació i l’agenda local.

Hora d’emissió:  de dilluns a dijous de 15h a 19h i divendres de 15h a 18h.  Direcció:  Albert Maynou  Presentació:  Albert Maynou

Les tardes passen millor si és amb bona companyia i bona música. Nosaltres et portem els ritmes d’ara i de sempre; tots els estils i tots els artistes que han marcat i marcaran la teva vida. Acompanya’ns totes les tardes; segur que aquesta música “et sona “.

Hora d’emissió:  Cada segon dissabte de cada mes d’11 a 12 del migdia.  Direcció:  Mireia Moré.  Presentació:  Mireia Moré, Elisenda Liñán i Jose Barbero.

Comencem nou programa aquesta temporada, No en sabem més!  Un programa on parlarem de cinema, de música, de llibres, de televisió… De tot i més. Farem també un repàs de l’agenda cultural del poble i del Maresme. El segon dissabte de cada mes estarem amb vosaltres a les 11 del matí a Ràdio Arenys de Munt. L’equip d’Amunt Cultura  (la Mar Mir, Mireia Moré, Elisenda Liñán i Jose Barbero) us animem a posar-vos el dia de cultura!

Hora d’emissió:  Fins al juny de 2016 es va emetre el 3r dissabte de cada mes de 10 a 11 del matí.   Direcció:  Esteve Alonso.  Presentació:  Esteve Alonso.

Radiofonics , un programa per a els que no volen aburrir-se i en el qual tractarem sobre tecnología, musica, i molt més. Aixo sí, amb una bona dosi d’humor que et proporcionarà un millor despertar.

Ràdio en directe

Ràdio a la carta