Programa de Festa Major 2022

D’aquí a 13 dies Arenys de Munt farà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Martí. Ho farà amb el Pregó, que enguany anirà a càrrec del Club Esportiu Arenys de Munt i el Dr. Oriol Mitjà i Villar. D’aquí en endavant hi ha programades un munt d’activitats de tot tipus. El mateix dijous a les 21h es celebrarà la Nit de l’Esport.

Ja divendres al matí es faran els actes tradicionals i protocol·laris com el ball d’homenatge i la recepció d’autoritats, l’ofici de Sant Martí i la recepció dels Martins i Martines d’Arenys de Munt. A la tarda, a la plaça de l’Església hi haurà jocs infantils i xocolatada. Més tard, a la Sala Municipal, es farà el Concert de Festa Major amb l’Orquestra Maravella. Posteriorment, al Centre s’estrenarà l’0bra de teatre “Germanes”, a càrrec del grup del Centre i després, una altra vegada a la Sala Municipal es farà el Ball de Festa Major també amb la Maravella. Paral·lelament, a la carpa de Can Jalpí es celebraran els concerts de Silver Monkeys Electric Cover Band, La Banda del Coche Rojo i Lo Puto Cat Remixes.

L’endemà, dissabte dia 12, al matí a la Central de Can Jalpí hi ha prevista una Explorateca, i estarà obert també el Bikepark La Bassa. A la tarda es farà una trobada de capgrossos casolans, un recital de dansa de Festa Major, el correbars i el correfoc. La nit està reservada per la Nit Jove a la carpa de Can Jalpí amb Alérgicas al Polen, Kaotiko, Flashy Ice Cream, DJ Hochi i DJ Trapella.

Ja diumenge al matí es farà la XXVI Mostra de relleno amenitzada pel concert de l’Amunt Jazz Band. I a la tarda, un dels plats forts de la Festa Major: el concert del Pot Petit (les entrades es podran adquirir de forma gratuïta a partir del dimecres dia 2 a les 10 del matí). També diumenge, a les 20h, tindrà lloc a la Sala Municipal el concert de Clara Peya.

És important destacar que a banda de tots aquests actes i activitats, durant els tres dies hi haurà a la riera el Mercat medieval i a la zona industrial la fira d’atraccions.

Hem detallat tot el programa amb el regidor de Festes, Abel Coll.