Programa d’actes de les Festes del Remei 2023 a Arenys de Munt

La setmana que ve és Setmana Santa, i això a Arenys de Munt significa que és la setmana abans de la festa del Remei. Avui a l’informatiu el regidor de Festes, Abel Coll, ha desvetllat ja el programa d’actes.

Divendres 14, al vespre hi haurà una nit de versions, amb dos grups, Cocoversions i Los 80 principales. Es farà a la carpa de festa major situada a l’esplanada de Can Jalpí.

Dissabte 15 hi haurà una festa Holi familiar, amb pols de colors i DJ’s de Flash. Després es farà el dinar-ball destinat a gent més gran,a  la Sala Municipal. A la tarda es farà Mostra de cervesa Artesana a la Plaça de Catalunya, i a 2/4 de 7 el concurs d’apilar caixes de cervesa al pati del Sant Martí, el Birràrium Al vespre, al Centre, la Coral Veus de Munt oferirà l’espectacle “Capsetes d’amor”. i a la nit, a Can Jalpí hi haurà la Nit Jove.

Diumenge 16 es farà l‘Ofici del Remei, seguit del recital 33 sospirs, de Veusxveus, de l’audició de joves solidaris. També s’hi inclou l’entrega de premis de la Mostra Literària un un concert d’Amunt Jazzband. A la tarda, a dos quarts de cinc hi haurà cercavila dels gegants d’Arenys de Munt, que enguany aniran Riera avall, per la zona nova i la rotonda, per acabar a Can Jalpí, on s’hi farà un concert familiar infantil amb el grup l’Eriçó punxegut. A les set del vespre es farà al Centre la Diada de Cant Coral.

Dilluns dia 17, dia festiu a Arenys de Munt, hi haurà jocs infantils a la plaça Catalunya durant el matí.