Principals resultats esportus del cap de setmana

En hoquei, el primer equip de l’OK Lliga Plata, dirigit per Raúl Castillo va caure a casa per 3 gols 4 davant el Dominicos. Després d’aquesta derrota l’Arenys de Munt es situa a la tercera plaça, empatat amb líder de la competició. Així valorava la derrota l’entrenador.

En futbol sala, l’equip de tercera divisió nacional, dirigit per Tati Torres, va superar per la mínima al Vacarisses per 6 gols a 5 en un partit molt disputat. Els arenyencs continuen segons però redueixen la distància respecte al Pou Escorial, que no va poder passar de l’empat. Escoltem al segon entrenador, Marc Vila.

Per la seva part, el futbol sala femení també va aconseguir sumar una victòria. En aquest cas davant l’Arrels per 6 gols a 5. Amb aquesta victòria, els de Xavi Tarrés agafen oxigen i surten de la zona de descens. Escoltem al tècnic.

I per últim, hem de lamentar la derrota del primer equip de futbol davant el líder de la competició, el Mataró Atlètic per 0 gols a 2. Els de Cristian Pajuelo es queden ara 7ens a 9 punts del Mataró Atlètic. Valorava així el partit Cristian Pajuelo.