Principals resultats esportius del cap de setmana, que ens deixa l’Arenys de Munt d’hoquei líder de l’Ok Lliga Plata

Comencem aquest repàs del més destacat del cap de setmana parlant de la gran victòria del Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex davant el Vendrell per 6 gols a 4 en un duel on estava en joc el liderat. Gràcies a aquesta victòria, els d’Enric Daumal es consoliden en la 1a posició de l’OK Lliga Plata. El tècnic destaca el gran partit realitzat.

Passem al futbol sala, primer ens centrem en el masculí, que va aconseguir una victòria balsàmica al superar al Gràcia per 8 gols a 3. Victòria molt important pels de Gerard Artigas que trenquen la mala dinàmica davant d’un gran rival, el 4t classificat. Escoltem la valoració de l’entrenador.

I en seguint amb el futbol sala hem de celebrar també la victòria del femení per 4 gols a 3 davant l’OAR Gràcia. Victòria patida davant el penúltim però el més important és que els 3 punts es queden a casa. L’Arenys de Munt es consolida a la 3a posició amb 25 punts. Aquesta és la valoració de Joan Jové.

En futbol hem de destacar la contundent derrota per 0 a 3 davant el Sant Cebrià.

I posem punt i final a aquest repàs lamentant la derrota del bàsquet. L’Amunt Bàsquet va caure per 54 a 47 davant el Ronçana. Els arenyencs no acaben de tocar la tecla de la victòria i sumen una nova derrota. Escoltem al tècnic, Xavi Morago.