Principals resultats esportius del cap de setmana

En hoquei, l’equip de l’OK Lliga plata, dirigit per Raul Castillo no va passar de l’empat a 2 en la seva visita a la pista del Vilafranca malgrat el gran nombre d’ocasions generades. Amb aquest punt l’Arenys de Munt empata amb líder, el Mataró. Escoltem les declaracions de Raul Castillo.

En futbol sala, l’equip de 3a divisió nacional va empatar a 2 a la pista del Sant Joan de Vilassar. Els de Tati Torres van superiors però no va ser suficient per imposar-se en el marcador. Amb aquest empatat, l’Arenys de Munt es queda en segona posició a 3 punts del líder. Així valora el partit l’entrenadora.

I per últim, avui parlem de bàsquet. L’equip de Xavi Moraga va caure a domicili per 60-66 davant de Les Franqueses. Tot i la derrota l’Amunt Basquet es manté a la tercera posició a la lliga. Escoltem a Xavi Morago.

Aquest cap de setmana tan el primer equip de futbol com el primer equip femení de futbol sala han gaudit de jornada de descans. Des de la junta del Club Esportiu Arenys de Munt fan una crida als aficionats perquè donin suport davant el trascendetal compromís d’aquesta setmana contra el líder de la competició, el Mataró Atlètic.