Principals propostes que presenten els partits politics d’Arenys de Munt candidats a les eleccions del 26 de maig

Esquerra Republicana es marca com a objectiu que l’Aula de Música sigui reconeguda pel Departament d’Educació. La número 2 a la llista, Tònia Vila, explica que d’aquesta manera l’Aula de Música podrà comptar amb més contingut.

Un altra projecte que es posarà en marxa és el “Rockin”, amb el que els alumnes de l’Institut aprendran a tocar els instruments típics d’una banda de Rock a través de programes informàtics.

D’altra banda, Esquerra Republicana seguirà apostant per la municipalització dels serveis. El cap de llista,  Josep Sánchez, avança que la gestió de la piscina municipal serà a càrrec de l’empresa municipal GUSAM.

I recordem que avui a les 7 de la tarda a la Sala Municipal Esquerra presentarà el seu programa electoral.

Noticia sencera:

Des de Junts per Arenys de Munt anuncien que per motius d’agenda, finalment el president Quim Torra no assistirà a l’acte de campanya programat per demà a la tarda. En dóna més detalls el cap de llista, Lluis Campasol.

Lluis Campasol també anuncia que a causa de la previsió meteorològica, la sardinada popular es celebrarà a la Sala Municipal, i com a convidada especial es comptarà amb la visita de la periodista Beatriz Talegón.

Noticia sencera:

La CUP vol elaborar plans d’inclusió social per tal d’aconseguir un poble més cohesionat. La número 2 a la llista, Roser Ramos proposa municipalitzar i col·lectivitzar els serveis i vetllar per la transparència a l’administració.

Roser Ramos afegeix que és necessari orientar la educació cap a la igualtat i la cohesió social i lluitar contra les idees racistes i sexistes. Per últim, volen implementar una economia diversificada, sostenible i social.

Noticia sencera:

La cap de llista del PSC, Vanesa Muñoz, parla de les prioritats en urbanisme i espai públic.

Noticia sencera:

El cap de llista de Primàries per la república,  Josep Lluís Rodríguez exposa les seves propostes d’Empresa i Comerç.

Noticia sencera:

Virgili Garcia, cap de llista d’Alternativa presenta algunes propostes en quan a Seguretat, Cultura i Gent Gran.

Noticia sencera: