Primers actes de la Festa Major d’Arenys de Munt

Ahir, dins els actes de la Festa Major d’Arenys de Munt es va realitzar la Ruta Domènec Perramon. Es van visitar diversos llocs del poble relacionats amb el poeta i es van llegir alguns dels seus textos.

La regidora de cultura, Tònia Vila, ha valorat molt positivament l’acte, en el que hi van participar una trentena de persones.

La regidora també ha volgut destacar la bona feina dels rapsodes que van llegir els textos del poeta.

I parlant de les activitats de la Festa Major, demà dimarts es faran les jornades practiques d’elaboració del relleno. Aquestes es faran, a les 8 del vespre, a l’edifici del Mercat.

Nuria Vilaró de l’Associació de la Part Alta, explica que aquest any la jornada serà a càrrec de Cinta Morella. També es farà un tastet de les pomes i del pastís de relleno.

Per apuntar-vos a la jornada practica d’elaboració de relleno, podeu contactar amb el servei de promoció econòmica a l’edifici de la Cotxeria o trucant al telèfon 93 793 77 10.

Ja dijous, durant tot el dia a l’edifici del mercat, els alumnes de les escoles d’Arenys de Munt podran participar al joc educatiu de construcció “La città infinita”.

De les 6 de la tarda a les 8 del vespre, l’arxiu històric i l’arxiu del col·lectiu pel museu arxiu obriren les seves portes al públic i oferiran la possibilitat de fer treball de camp. En parla Francesc Forn, del Museu Arxiu.

Forn explica que aquesta jornada també pretén denunciar la decisió de l’arxiu comarcal d’endur-se l’arxiu històric d’Arenys de Munt a Mataró.

També dijous, a les 9 del vespre tindrà lloc un taller per aprendre a ballar la dansa d’Arenys de Munt. Es tracta d’un assaig per adults i es farà a la Sala Corrioles del Centre Moral.

I a la mateixa hora, al Castell Jalpí, es celebrarà la 11à Nit de l’esport,  on s’entregaran diversos reconeixements, així com el premi al millor esportista de l’any i el Premi Antoni Rovira a tota una vida dedicada a l’esport.

La regidora d’esports, Marta de la Iglesia considera que aquesta vetllada és un reconeixement a tot l’esforç que fa la nostra comunitat en l’àmbit de l’esport.

Els tiquets tenen un preu de 17 euros per adults i 10 euros els nens, i els podeu trobar a les consergeries dels dos pavellons esportius i a l’Ajuntament fins avui a la tarda.

I també estan ja a la venta els tiquets pel Concert de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana. Jesús Santaliestra, de l’Orquestra, ha explicat que presentaran un nou concert amb un repertori variat i per totes les edats, que inclourà temes de Broadway, bandes sonores, música catalana i ópera, entre d’altres.

El concert serà aquest diumenge a les 7 de la tarda a la Sala Municipal. Trobareu els tiquets al Boli Blau, a Can Pujades i al Set ciències d’Arenys de Mar fins divendres al migdia, i mitja hora abans a l’entrada.