Primeres activitats confirmades per col•laborar amb la Marató de TV3

Voluntaris X Arenys de Munt coordina diferents activitats que oferiran algunes de les entitats del poble amb el lema Arenys de Munt amb la Marató.

Concretament, diumenge dia 16, l’ABIC organitzarà una rifa d’alguns quadres que es van pintar durant la Nit Bruixa i la colla sardanista farà sardanes de 12 a 1 del migdia a la Riera dins de la Fira de la Llum. Ràdio Arenys de Munt, muntarà una parada de productes nadalencs cedits per entitats i comerços del poble, i una xocolatada.

També hi haurà inflables que oferiran els Voluntaris, i el grup Country d’Arenys de Munt serà d’11 a 1 a la plaça de l’Església. De tot plegat en parla Pep Juvanteny, dels Voluntaris.

A banda d’aquestes activitats, novament Terra Eqüestre d’Arenys de Munt participarà amb la Marató. Els alumnes de l’Escola d’Equitació participaran en un concurs social de doma clàssica on demostraran tot el que han après durant l’any i aprofitant la ben entesa, hi haurà habilitada una pista on els nens i nenes podran fer passejades amb ponis.

Participar de les activitats no té un preu fixa’t sinó que estaran disponibles unes guardioles perquè cadascú aporti el que cregui convenient. A més a més es sortejaran lots de productes de les diferents empreses que són clientes d’aquesta escola d’equitació. En parla Oriol Matas, de Terra Eqüestre.

També per segon any, l’Escola Sobirans presentarà el pessebre vivent fet pels alumnes de 1r a 6è de primària pel qual es cobrarà 1€ per espectador. Com a novetat, aquest any l’hípica l’Espiga, també per un preu simbòlic d’1€, oferirà petits passejos en poni al costat de l’escola. Les dues activitats es faran el dissabte dia 15 a partir de 2/4 de 12.

Teresa Villalmazo, de l’Escola Sobirans, convida a tothom a col·laborar i espera repetir l’èxit de l’any passat.